Het Xtra baits Team stelt zich aan u voor.

Mijn naam is Carlo Carpels ben wonende  in het Belgiës limburg te Beverlo . En draai al 42 jaartjes mee in het karperwereltje . Mijn visserij bestaat voor naamlijk  het bevissen van kanalen en rivieren.  Ook workshops zoals werp cursussen voor  jong en oud .  Ook vis kampen voor de  jeugd horen daar bij . Er is niets fijner dan dat je kennis kan door geven aan de jeugd.


Mijn naam is Christophe, ik ben 36 en ik woon in Moselle (Fr)

De allereerste keer dat ik vissen ontdekte was 10 jaar oud .Een vriend van me nam me mee naar een klein meertje in zijn dorp om op kleine witvisjes te vissen en meteen was er een echte passie.

Op 12-jarige leeftijd maakte ik kennis met het karpervissen,en heeft de passie voor deze vis me nooit meer losgelaten. toen ik 18 was kon ik eindelijk met de auto naar een groot meer waar hele mooie karpers leven en wat me nu fascineert zijn echt de grote wilde stukken water en de grote vissen die daar leven Ik hou van de moeilijke plaatsen waar de kans om een vis te vangen een onvergetelijk moment wordt. Ik ben dan ook trots om deel uit te maken van het team Xtra Baits.


Hallo allemaal,

Ik ben Ron Jansen, en al vanaf mijn 15e had ik mijn eerste werphengel aan de waterkant staan met een stukje aardappel.

Door de jaren heen vele waters bevist in Nederland, België en Frankrijk. Ik vertoef de laatst jaren meerdere keren in Frankrijk,

Het land van stokbrood en mooie karper. Xtra Baits vroeg mij om het team te versterken en diverse randzaken te gaan doen. Ik zal mij dan ook bezig gaan houden met bv Verkoop & Pr.

Samen met een goed en gezellig team gaan wij er met zijn alle zeker iets Xtras van maken.

 

"Fishing is not Just a sport; It is a way of life.


Hallo mede vissers, Ik ben Wil Rutten, en al heel mijn leven bezig binnen de wereld van de karpervisserij en aas. Mijn kennis van grondstoffen, samenstellingen en ontwikkeling zal in de toekomst een ware Xtra bijdrage zijn in ons product. Want het maken van een goed aas is geen Standaard ding, nee we blijven steeds onderzoeken en ontwikkelen naar de maatstaven van vandaag.

Samen met alle ander jongens binnen het Xtra Baits team dat bestaat uit diverse goede vissers uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. gaan wij voor Xtra kwaliteit.Marco Spierings. al jaren een letterlijk en figuurlijk doorgewinterde visser in hart en nieren.

Zo trotseerde hij onlangs de kou met de Sweet spicy van Xtra Baits.

Marco Stelt zich voor:

Hallo Luitjes,

Mijn naam is Marco Spierings 58 jaar en kom uit het Brabantse 's-Hertogenbosch.Ik vis ruim 40 jaar op karper met veel plezier en passie. Mijn visserij bestaat uit het bevissen van water in Nederland, België Italia en Frankrijk.

Xtra Baits was voor mij niet onbekend, en na een goed gesprek en het vertrouwen in dit aas ben ik nu Teammember van deze ondernemeing.Ik zal mij volledig inzetten om het succes van Xtra Baits nog groter te maken samen met de andere teamleden.

Wie weet treffen we elkaar eens aan de waterkant of waar dan ook.

Groet Marco.


Ik ben Mario van de Westerlo.

Vele zullen me wel kennen, mijn visserij bestond vooral uit het bevissen van kanalen. De meeste tijd was ik in België te vinden. Dat trok mij omdat daar vissen niet echt simpel was. Begin 2022 trof mij een zware knieblessure , dus zal ik mijn visserij aan moeten passen. Na een goed gesprek Met Xtra Baits die ik al jaren ken, en weet dat het hier om ongeëvenaarde kwaliteit gaat, neem ik vol plezier deel aan dit team.

Groet Mario


Hai,

Mijn naam is Tim Duden ik ben 32 jaar en kom uit het mooi Sudwestpfalz (D) Als kleine jongen ben ik begonnen met wat roofvissen, en enkele jaren Later na een weekend karpervissen was mijn hart verloren aan deze mooie sport en prachtige vissen met een uitdaging. Xtra Baits heeft mij met het aas overtuigd van kwaliteit. Wat voor mij ook resulteerde in mooie vangsten. Als Duits teamlid Xtra Baits zal ik zeker mijn steentje bijdragen in de wereld die van een hobby een manier van leven maakt.

Mit freundlichen gruben

Tim


Hallo allemaal,

Ik ben Stef Rutte en de jongste binnen het Xtra Baits team. Als kleine jonge ging ik vaak met mijn pa mee, en op deze manier is het karpervirus toegeslagen.

Eerst alleen op lokale vijvers gevist en toen enkele keren Franse waters bevist met hem. 

Ze zeggen wel eens jong geleerd is oud gedaan en daar ga ik natuurlijk binnen het team voor. Iedereen veel visplezier en strakke lijnen.

 

Groet Stef.